LEUK DAT JE ER BENT

Jones
just for men

Het dragen van de juiste kleding is iets wat de man een goed en zelfverzekerd gevoel geeft. Het is belangrijk dat u zich prettig voelt in het geen u draagt. Dat is nu net wat wij bij Jones Just for men voor u kunnen regelen. Door de juiste merken te voeren en de laatste mode te volgen, kunnen wij u goed adviseren. Het is altijd de moeite waard om eens binnen te stappen en u te laten verrassen door wat de collectie u te bieden heeft. Tot snel !

Even voorstellen…

Mijn naam is Patrick Leenders, zelfstandig ondernemer, 56 jaar, getrouwd met Diana en we hebben twee schitterende dochters. Mode in het algemeen is mijn passie! Ik mocht vroeger als klein jochie al mee met mijn moeder die in een boetiek werkte, dat vond ik geweldig, vandaar dat ik de opleiding mode en kleding ben gaan volgen.

Mijn doel is altijd geweest om een eigen winkel te starten. In 1996 kreeg ik de kans  Jones & Jones in Vlissingen over te nemen, toen nog wat klassiek, maar al gauw heb ik vlottere merken toegevoegd aan de collectie en is de naam van de winkel in Jones Just for men veranderd.

We hebben geweldige jaren achter de rug, waar het persoonlijk contact met mijn klanten voorop staat. Het is mooi om te zien hoe de markt verandert en je keer op keer hierop kunt reageren, dat maakt dit vak zo uitdagend!

Ik heb het prima naar mijn zin hier in ‘t Zeeuwse en dat zegt wat als Brabander.